Veleposlaništvo RS Kairo /Izjava o dostopnosti /

IZJAVA O DOSTOPNOSTI

 

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

 

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva RS v Kairu.

 

Stopnja skladnosti

 

Spletišče Veleposlaništva RS v Kairu je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

 

Nedostopna vsebina

 

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

·        vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.

·        dokumenti v PDF obliki zapisa,

·        različne kompleksne tabele s podatki.

 

Dostopne alternative

 

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva RS v Kairu lahko uporabniki dobijo na +20237491771 in na sloembassy.cairo(at)gov.si ali osebno na naslovu Veleposlaništva RS v Kairu (Embassy of the Republic of Slovenia in Cairo, 21 Soliman Abaza Steet, 6th floor, Mohandeseen), v času uradnih ur.

 

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Embassy of the Republic of Slovenia in Cairo, 21 Soliman Abaza Steet, 6th floor, Mohandeseen ali sloembassy.cairo(at)gov.si.

 

Priprava izjave o dostopnosti

 

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

 

Izjava je bila nazadnje pregledana 30. septembra 2020.

 

Povratne in kontaktne informacije

 

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Embassy of the Republic of Slovenia in Cairo, 21 Soliman Abaza Steet, 6th floor, Mohandeseen ali sloembassy.cairo(at)gov.si.

 

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

 

Izvršilni postopek

 

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

 

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana

01 478 47 78

gp.uiv@gov.si